خوب شاید خیلی از شما، توی خونه دو تا کامپیوتر داشته باشید، یا مثلا دلتون می خواد کامپیوتر رو با لپ تاپ شبکه کنید، یا حتی شاید دلتون خواسته باشه، یه بازی جذاب کامپیوتری رو با همسایه تون تحت شبکه بازی کنید!!!!
خوب ایده جالبیه ولی وقتی فکرشو می کنی که اوووووووووووووه تنظیم یه شبکه کامپیوتری خیلی سخته و دنگ و فنگ داره، بی خیالش می شین
حالا ما اینجا می خوایم، به زبان ساده و با تصویر، گام به گام با هم دیگه یه شبکه ایجاد کنیم و حالشو ببریم و در ادامه اگه توفیق حاصل شد پا رو فراتر از این بحث ها بگذاریم و بعد از کمی تفریح، با ویژگی های جدی تر شبکه آشنا بشیم!
بحث ابتدا کمی ساده به نظر میاد و شاید واسه خیلی ها تکراری و کسل کننده، ولی در ادامه ی بحث با مباحث بسیار پیشرفته تری مطلب رو دنبال خواهیم کرد. بنابراین کسالت بار بودن اوایل بحث رو به خوبی خودتون نادیده بگیرید، خاصیت یه بحث جامع همینه (خدا رو چه دیدین شاید این تاپبک توی ادامه ی راهش، مهم هم شد!!!)
سعی می کنم تمام مطالب همراه با عکس و مثال باشه و در ضمن اگه یکمی زیادی توضیح می دم و مطلب طولانی می شه، باید ببخشید، آخه می خوام کامل توضیح بدم تا جای ابهامی باقی نمونه، ولی اگه بازم سوالی داشتین در خدمتم.
ضمنا تمام مطالبی که تقدیم می شه، توسط خودم نگارش شده و همه ی مراحل توسط خودم طی شده، عکس تهیه شده و... بنابراین از نظر صحت مطلب خیالتون راحت (البته ضامن صحت تست شدن روش هست نه بنده )
دوستان توجه داشته باشند که واسه راحتی شما، واسه تمام پست هایی که ارسال می کنم، یه عنوان انتخاب می کنم که مرتبط با محتوا و موضوع جزئی بحث اون تاپیکه، بنابراین با توجه به عنوان هر تاپیک می تونید از مطالعه بخش هایی که مایل به خوندن اونا نیستین طرف نظر کنید.

LinkBack URL
About LinkBacks