دوستان سلام میخواستم نظر شما رو راجع به این موضوع بدونم که
میخوام ناد 32 رو پاک کنم بجاش آنتی ویروس جدید مایکروسافت رو بریزم
نظرتون چیه؟؟
دوستان سلام میخواستم نظر شما رو راجع به این موضوع بدونم که
میخوام ناد 32 رو پاک کنم بجاش آنتی ویروس جدید مایکروسافت رو بریزم
نظرتون چیه؟؟
OBAID (06-23-2010)
آخه میگن کاسپر خیلی سنگینه
OBAID (06-23-2010)
سنگینه ولی قویه
mans2 (06-24-2010)
کسپرسکی، مکافی و امثالهم، از لحاظ یکپارچگی نرم افزار دچار اختلال هستند و هر چند اگه از اثرات بدافزارها در امان باشید (که اینطور نیست!)، فقط نصب این دسته نرم افزارهای امنیتی کافیه تا ویندوزتون به قدری آشفته بشه که مجبور به تعویض ویندوز بشین!!!!
ضمن اینکه کسپرسکی به قدری فانتزی و غیر حرفه ای کار کرده و دیالوگ باکس ها و بالون ها مختلفی که داره، آدم رو کلافه می کنه (و کاربرای مبتدی تر رو کاملا گیج می کنه!!!)
البته ناد هر چند از این لحاظ کمی بهبود داره، ولی بازم مشکل عدم اتومات بودن نرم افزار، پیچیدگی منو ها، آپشن های کم فایروال، و باگ های عجیب و غریب (حتی توی آخرین نسخه ها)، می تونه مشکلات زیادی رو واسه کاربر بوجود بیاره!!! مثلا با تنظیمات پیش فرض ناد (اینترنت سکیوریتی)، شما به سختی می تونید یه home group ایجاد کنید!!! یا مثلا فایروالش به راحتی نمی تونه به صورت آپشنال آدرسهای مورد نظر شما رو بلوک کنه (بعد از اعمال بلوک هم، درصد موفقیتش زیاد جالب نیست!!!)، و کلا برای کسایی که شبکه دارن، زیاد جالب نیست!
نکته ی وحشتناک توی ناد، استارت آپ اسکنش هست که گاهی تا نیم ساعت پردازنده تمام توان پردازشی ش رو در اختیار ناد قرار می ده و عملا سیستم غیر قابل استفاده س!!!! این نقص توسط خود ناد هم تایید شده و مثلا توی نسخه های جدیدتر اصلاح شده، ولی بازم گاها بروز می کنه!!!
در مورد آنتی ویروس مایکروسافت، نباید زیاد ازش انتظار داشته باشید، و بیشتر شبیه یه مترسکه! ضمن اینکه اگه به دیالوگ باکس ها و منوهاش دقت کنید، مثل بقیه محصولات مایکروسافت، واسه دیدن جزئیات کامل، باید مراحل زیادی رو طی کنید که شاید زیاد خوشایند کاربر نباشه!!!
ضمنا عکس العمل خیلی کندش، کاربر رو توی همون برخوردهای اول پشیمون می کنه! حتی موقع آپدیت شدن، وقتی دکمه ی کنسل می زنید (یا ارتباط اینترنت قطع می شه)، زمان زیادی طول می کشه تا به روز رسان این نرم افزار امنیتی به خودش بیاد!!!
در ضمن انحصار طلبی مایکروسافت توی این محصول هم کاملا مشهوده و خودشو نشون می ده!!! و احتمالا واسه آپدیت هر از چند گاه دچار مشکل خواهید شد!!!
پیشنهاد من، استفاده از محصولات تجاری سیمانتک (SEP و SAV) هست!!! (منظورم نورتون نیست، اونا محصولات خانگی هست!)
شما با نصب SEP می تونید تقریبا با اطمینان بگین که نیاز به اعمال هیچ تنظیماتی ندارین!!! چه برای شبکه، چه برای برخورد با تریت های مشکوک و...
تنظیمات پیش فرض SEP طوری تنظیم شده که بهترین برخورد رو با موارد مشکوک داره و به دخالت کاربر اصلا نیاز نیست!!! تنها چیزی که شما مشاهده خواهید کرد، گزارشکار SEP هست که بعد از اعمال به شما نمایش می ده و در واقع توی SEP از شر پیغام ها و سوالات تکراری (که توی ناد، کسپر و... آزارتون می داد) خلاص می شین!
البته این به معنی بسته بودن دست کاربر نیست! اتفاقا به سادگی هر چه تمام تر، حتی از توی صفحه ی گزارش شما به تمامی آپشن ها در مورد موارد بلوک شده دسترسی دارین و می تونید رفتار SEP رو نسبت بهش تنظیم کنید، و این امتیاز رو داره که این رفتار به صورت کاملا موقت (فقط یکبار) خواهد بود (و این یعنی عدم سوء استفاده بدافزار از نرم افزار امنیتی)
نرم افزار SEP کاملا یکپارچه س و تمام اشکالات نسخه ی قدیمی تر خودش (SAV) رو برطرف کرده و از این نظر کاملا حرفه ای و مقتدره
اگه نسخه ی منیجر SEP رو نصب کنید، می تونید کاملا مطمئن باشید که یه نرم افزار کاملا حرفه ای و قدرتمند برای یک شبکه ی تقریبا بزرگ رو دارید! قدرتی که نسخه ی منیجر توی حفاظت از شبکه داره بی نظیره و حتی روی سخت افزار هم می تونه کنترل داشته باشه، تمامی کلاینت ها رو تحت نظر داره، بانک قرنطینه همیشه تحت نظره، به روز رسانی منیجر، باعث می شه منیجر سریعا بقیه ی کلاینت ها رو به روز کنه! و در واقع یه پوشش امنیتی کاملا یکپارچه و قدرتمند رو روی شبکه ایجاد می کنه!
توی هر بار آپدیت، SEP سعی می کنه فایلهایی رو که قبلا قرنطینه کرده دوباره چک کنه و سعی می کنه فایل رو نجات بده! (فرض کنید فایل اجرایی یه نرم افزار به شدت آلوده شده، SEP با تلاش مکرر بالاخره فایل اجرایی رو از آلودگی پاک می کنه و فایل اجرایی نرم افزار از قرنطینه خارج می شه!) (چیزی که توی هیچ نرم افزار امنیتی وجود نداره!)
سادگی به روزرسانی SEP هم کاربر رو واقعا راضی نگه می داره! چون به جز live update به سادگی هر چه تمامتر می تونید برای آپدیت آفلاین SEP از فایلهای هوشمند آپدیت سیمانتک استفاده کنید، فقط کافیه روی فایل هوشمند دابل کلیک کنید! SEP آپدیت شد!!!
فایروال SEP خیلی خیلی حرفه ای طراحی شده، هر چند که کاملا اتوماته ولی شما خیلی راحت می تونید قوانین جدید براش تعریف کنید!!! یعنی شما علاوه بر اینکه به سادگی می تونید آدرس های مختلف رو بلوک کنید، حتی می تونید برای نرم افزارهایی که می خوان به اینترنت دسترسی داشته باشن، سطح دسترسی تعریف کنید و حتی جزئی تر! یعنی مثلا اجازه بدین IDM به اینترنت دسترسی داشته باشه، ولی اجازه نداشته باشه سریالش رو از نت چک کنه (بنابراین از جعلی بودن سریال مطلع نمی شه!!) یا مثلا بابیلون و...
من به این خاطر SEP رو پیشنهاد می کنم که
حرفه ای ترین امکانات رو بدون دردسر در اختیار خواهید داشت، یعنی اتومات بودنش+آپشنال بودنش، منحصر به فرده و یه کاربر مبتدی هم می تونه کاملا حرفه ای ازش استفاده کنه!
محاسن خیلی زیادی واسه SEP وجود داره که فکر می کنم توضیح بیشتر از این علاوه بر اینکه دیگه خیلی شبیه تبلیغات تجاری میشه، از حوصله ی این تاپیک هم خارج باشه...
Shoma age mikhai ye PC motmen dashte bashi . na nod na kasper
alan bishtare sherkatha va edarat dakheli va khareji az Anti Vir estfade mikonan age noskhe kamelesh dastet omad ono nasb kon
دوست عزیز soheilspeedartاز توضیح کاملتون ممنون
میخواستم ببینم sep برای کاربرای خونگی فایده داره؟؟؟چون شما از مزایای اون توی شبکه صحبت کردید
دوست عزیز میشه راجع به این آنتی ویروس بیشتر و مفصل تر توضیح بدینShoma age mikhai ye PC motmen dashte bashi . na nod na kasper
alan bishtare sherkatha va edarat dakheli va khareji az Anti Vir estfade mikonan age noskhe kamelesh dastet omad ono nasb kon
ممنونت میشم
OBAID (06-25-2010)
در مورد SEP به این خاطر بیشتر در مورد شبکه صحبت کردم که تقریبا همه ی نرم افزارهای امنیتی به خاطر ضعفشون، توی این قسمت واقعا مشکل دارن!!!!
SEP یه محصول تجاری () هست و به همین دلیل کاملا اتومات، با رفتار به شدت آداپته و شرایطش طوری طراحی شده که کاربر با کمترین دردسر حداکثر امنیت رو داشته باشه... (بر عکس محصولات خانگی)
اتفاقا این محصول به خاطر شرایطی که داره به شدت برای کاربرای مبتدی توصیه می شه و از طرفی به خاطر امکانات و قدرت نرم افزاری ش، واسه حرفه ای ها هم یه انتخاب توپه!!!
از نظر مخزن و هسته پردازشی با اندکی تفاوت شبیه نورتون هست (البته هسته پردازشی مجهز به یه هوش مصنوعی شده و یه مقدار هم روشش متفاوته) اما کلا بله واسه کاربرای خانگی هم مناسبه
در مورد anti vir هم حتما یه تصویر جالب براتون خواهم گذاشت D:
mans2 (06-26-2010)
جناب Obaid بالاخره كدوم آنتي ويروس رو استفاده كنيم بهتره؟!
يه آنتي ويروسي كه update راحتي داشته باشه.
در آسمان ها منتظرم باش ،
بند کفش هایم را
پروانه ای بسته ام...
ولا ببینید آبجی من شخصا خودم KASPER SKy رو تایید می کنم که اگه یه نسخه پولیش رو بگیری که
قیمتش 70.000 تومانی هست خیلی خوب هست که انتی ویروس + اینترنت سیکیوریتی + فایروال بسیار قوی
رو تو پکش هست و در مورد آپدیتش که دیگه حرف نداره هر چند ساعت آپدیت جدید داره
Helix (08-27-2010)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)